Hoppa till innehåll
Hem » 09 december 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

09 december 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:07, stöld, Tjörn
Vi får in ett larm om en pågående stöld på en byggarbetsplats. En anmälare ser två personer som lastar in ett elaggregat i en bil. De går sedan runt och tittar in i släp och försöker bryta sig in i en arbetsbod. De försöker sedan lämna platsen i en bil med släp. En patrull hinner dock fram och kan stoppa ekipaget. De två personerna grips misstänkta för bland annat stöld, försök till stöld samt tillgrepp av släp. Patrullen skriver även en anmälan om grov olovlig körning på föraren. Bilen och släpet tas i beslag.

00:15, rattfylleri, Mariestad
En patrull stoppar en bil på Bergsgatan. Föraren omhändertas för provtagning misstänkt för rattfylleri.

00:38, stöld, Ale
Vi får in ett larm om att två gärningspersoner försöker bryta sig in i en lokal på Hålstensvägen. De ska enligt uppgift ha brutit upp ytterdörren med en kofot. Polis åker till platsen och kan konstatera att det inte finns någon yttre påverkan på dörren. Däremot är ett fönster öppet. Patrullen söker genom byggnaden, men utan att hitta några gärningspersoner. En hundpatrull söker i området, men utan resultat. En anmälan om försök till grov stöld är upprättad.

02:04, olaga intrång, Ulricehamn
Ett inbrottslarm går på ett hotell. En väktare som åkt på larmet ser en person inne i restaurangen, som lyser med en ficklampa. Ytterligare en väktare anländer och de konfronterar gärningspersonen. En patrull anländer och omhändertar personen för berusning samt skriver en anmälan om olaga intrång.

02:12, brand, Lerum
Vi får larm om en bil som brinner på Dammviksvägen. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Branden släcks och patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

03:14, brand, Göteborg
Vi får in ett larm om en brand i en byggnad på Lärjeågatan. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Enligt uppgift ska branden ha startat i en batterilåda i ett förvaringsutrymme. Patrullen upprättar en anmälan om brand utan misstanke om brott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.