Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2021-12-19 07:46:37 19 december 06:59, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Uppdaterad 2021-12-19 07:46:37 19 december 06:59, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00.22 Försök till rån, Kungsgatan, Borås. En man grips som misstänkt för försök till rån, olaga hot och försök till misshandel, efter att han inne i en butik haft en kniv som han hotat mannen i kassan med. han har även uttalat hot mot mannen.

01.07 Trafikolycka, väg 181 Odensberg, Falköping. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 181 efter en trafikolycka, där bilen nu ligger på taket. Två personer som färdats i bilen förs med ambulans till sjukhus. Den ene mannen förs med ambulanshelikopter. Bilen bärgas och tas i beslag för en teknisk undersökning. En anmälan vårdslöshet i trafik, rattfylleri samt vållande till kroppsskada skrivs.

Misshandel, relation, Polisområde Storgöteborg. Polis skickas till en bostad där en kvinna uppges ha blivit slagen av en man hon tidigare haft en elaiton med. Kvinnan behöver inte vård i samband med händelsen. En anmälan om misshandel skrivs. 

Misshanel, relation, Polisområde Storgöteborg. Polis skickas till en bostad där det ska vara bråk. På plats i bostaden när polis kommer dit är en kvinna och en man. Mannen grips som misstänkt för misshandel av kvinnan. Hon behöver inte vård i anslutning till händelsen. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.