Hem » 19 november 06:43, Sammanfattning natt, Södermanlands län

19 november 06:43, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.08 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om drogpåverkan.

01.08 i samband med att en polispatrull utförde en fordonskontroll i skiftinge, Eskilstuna blev en passagerare i bilen misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Det är en man i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *