Hem » 25 mars 07:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

25 mars 07:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.06 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två har fått följa med för provtagning och förhör angående misstänkt drogpåverkan.

01.30 SOS-larm till polisen om röklukt i trapphus på Björkhultsvvägen i Eskilstuna. Ingen misstanke om brott och ingen åtgärd från polisen.

03.06 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Strängnäs uppstod misstankar om att föraren kunde vara drogpåverkad. Det var en man som fick följa med för provtagning och förhör angående misstänkt drograttfylleri genom eget bruk och misstänkt innehav av narkotika. En passagerare fick följa med för provtagning och förhör med anledning av misstänkt ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Båda två är män i 20-årsåldern och de frigavs efter förhör.

05.25 i samband med en hastighetskontroll på E4 vid Sillekrog blev en man i 65-årsåldern misstänkt för hastighetsöverträdelse. Han bötfälldes direkt på plats och fick även sitt körkort omhändertaget, vilket görs rutinmässigt vid hastighetsövertädelser över 30 km/h över gällande hastighet.

Två viltolyckor har polisen hanterat. Ett vildsvin blev påkört på riksväg 55 vid Aspå och en hjort blev påkörd på länsväg 560 i Vingåker. Inga personskador.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *