Hoppa till innehåll
Hem » 15 januari 07:11, Sammanfattning natt, Södermanlands län

15 januari 07:11, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar.Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.36 polisen åkte till stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna med anledning av stök och bråk i ett trapphus. Framkomna på platsen träffade polispatrullen på en man i 25-årsåldern som hade tecken på narkotikapåverkan. Han togs med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

02.36 polispatrull träffade på en person som verkade påverkad i centrala Nyköping. Det var en man i 35-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

02.49 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll uppstod misstankar om att föraren, en man i 20-årsåldern var drogpåverkad. Han fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Det är kallt i länet under natten/morgonen och polisen vill påminna om vikten av att hålla rutorna på fordon rena från snö och is. Och att dessutom köra försiktigt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Södermanland