Hoppa till innehåll
Hem » 13 juni 08:41, Sammanfattning natt, Södermanlands län

13 juni 08:41, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07.06 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, fyra har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

00.41 inringare kontaktade polisen om att en misshandlad kvinna hade påträffats utomhus i Torshälla. Polisen kallade dit en ambulans och beordrade även en polispatrull till platsen. Den drabbade kvinnan, som är i 40-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Hon hade skador efter misshandel på överkroppen. Polisen har påbörjat en utredning om misshandel. Det finns en man misstänkt men inte frihetsberövad.

01.16 en polispatrull stoppade en golfbilsförare på Mälarbadsvägen i Eskilstuna. Vid kontrollen visade det sig att mannen, som är i 20-årsåldern, var alkoholpåverkad varför han fick följa med för provtagning och förhör.

01.48 en polispatrull träffade på en påverkad person på Fristadstorget i Eskilstuna. Det var en man i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör. Lades i en arrest för tillnyktring.

Polisen har även hanterat ett antal ärenden med berusade personer som varit inblandade i bråk och skadegörelse.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland