Hem » 19 november 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

19 november 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Nedan följer en sammanfattaning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

04:01 Trafikolycka, Halmstad.
Polis larmades om en trafikolycka på Trollebro, Högaryd i Halmstad. Enligt uppgifter till polisen hade en lastbil kört av vägen och in i en trädgård. När räddningstjänsten kom till platsen sågs en chaufför gåendes på vägen skrikandes och gapandes. Mannen hade väjt för ett djur och då kört av vägen i en trädgård. Ingen misstanke om brott.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *