Hoppa till innehåll
Hem » 05 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

05 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01.12 Göteborg, misshandel
I Grimmered har en kvinna i 60-årsåldern blivit nerslagen precis utanför sitt hem. Det var när hon gick ut för att tömma ut jord från en kruka som en svartklädd man med maskering för ansiktet slog till henne, möjligen med ett slagträ. Hon svimmade av en stund innan hon kunde gå in och ringa polisen. Hon fick en sårskada vid ena ögonbrynet och fick åka med ambulansen till sjukhus för kontroll. Polisen har sökt med bland annat hund i området men ingen har ännu gripits. Oklart om det rör sig om ett inbrottsförsök eller något annat. Polisen har upprättat anmälan om misshandel alternativt försök till stöld genom inbrott.

01.42 Göteborg, bilbrand
På Gamla Lundbygatan har en bil börjat att brinna. Räddningstjänst och polis till platsen. Inga andra fordon skadade. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas min det finns i nuläget ingen misstänkt.

01.48 Mark, rattfylleri
På riksväg 41 i Kinna försöker en polispatrull att stoppa en bilist som kör vingligt. Föraren av bilen stannar dock inte och ett förföljande inleds som pågår i några minuter innan föraren kör av vägen i en kurva och ut på en åker. Han klarar sig utan skador och kan säkras av poliserna. Han tas med för provtagning misstänkt för bland annat rattfylleri.

02.46 Hjo, brand i lägenhet
Räddningstjänsten larmas till Viktoriagatan där det brinner i en lägenhet. Det visar sig vara en mindre brand i en säng eller soffa som släcktes snabbt. En person som andats in rök kontrollerades på plats av ambulanspersonal. Polisen har spärrat av för att göra en teknisk undersökning och skrivit en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.