Hem » 22 oktober 06:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22 oktober 06:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:37 Stöld genom inbrott, Tanum
Vi får larm om att någon har brutit sig in på en restaurang. En gärningsperson har fångats på en övervakningskamera. Polis åker till platsen, men då är det inga gärningspersoner kvar. På plats hittar man bland annat brytmärken på en dörr och gärningspersonerna har tillgripit alkohol enligt uppgift. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

23:29 Skadegörelse, Göteborg
Vi får larm om en kvinna som slagit sönder en ruta på en busskur på Radiovägen. Polis åker till platsen. Kvinnan omhändertas för berusning och patrullen skriver en anmälan om skadegörelse.

01:25 Vapenlagen, Ale
En man skjuter genom en entrédörr till ett trapphus på en adress i Surte. Polis larmas till platsen och då har gärningsmannen lämnat. Vi söker i området med bland annat hund och gärningsmannen anträffas i anslutning till brottsplatsen. Han grips misstänkt för grovt vapenbrott. Polis har genomfört en brottsplatsundersökning och säkrat en del bevis. Inga uppgifter om personskador. Omständigheterna kring skottlossningen är i nuläget oklara och vidare utredningsåtgärder sker under dagen.

02:22 Rattfylleri, Borås
En patrull stoppar en bil på Torggatan. Föraren tas med för kontroll misstänkt för rattfylleri.

Polisområde Storgöteborg, försök till dråp/grov misshandel i relation
En man tar sig hem till sin förre detta fru, hotar henne och tar stryptag. Han ska även försökt ta med sig parets barn. Polis åker till platsen. Mannen grips misstänkt för bland annat försök till dråp alternativt grov misshandel samt egenmäktighet med barn och barnfridsbrott. Inga uppgifter om personskador och inget behov av ambulans.

Polisområde Fyrbodal, misshandel i relation
Vi får larm om en man och en kvinna som bråkar. Polis åker till adressen och då har mannen lämnat. Kvinnan vill inte medverka. Patrullen skriver en anmälan om misshandel. Kvinnan har blåmärken och en sårskada i ansiktet. Inget behov av ambulans.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *