Hem » 12 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

12 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

20:18 Ljungbacken, Uddevalla
20:18 Larmades polis om en fritagning från ett SiS boende i området kring Uddevalla. Enligt uppgifter till Polisen ska två män/ynglingar ha hotat personalen med vapenliknande föremål för att frita en pojk i tonåren. De två gärningspersonerna var maskerade och lämnade platsen i en bil tillsammans med den fritagna tonåringen. Polis har inlett en insats med betydande resurser i sökande efter gärningspersonerna och rymlingen.
Polisanmälan är upprättad, främjande av flykt samt grovt vapenbrott.

23:33 Försök till mord, Grovt olagahot, Göteborg
Polis larmades till Kvillepiren på Hisingen i Göteborg med anledning av en knivskärning. Polis på plats kunde konstatera att två personer dykt upp på adressen och hotat med vapenliknande föremål och därefter ska bråk startat som resulterat i att en person blivit knivskuren.
Fyra personer är gripna. 

23:38 Våldtäkt, Mariestad
Polis kontaktades av en kvinna i 20-årsåldern som uppgav att hon blivit våldtagen i ett skogsområde i Mariestad. Kvinnan ska ha blivit överfallen av för henne fyra okända gärningspersoner som i samband med våldtäkten ska ha skurit henne med något vasst föremål så att huden blivit rispad. Polis har tagit upp en anmälan om våldtäkt och brottsplatsen är avspärrad och undersökt av polisens tekniker för spårsäkring.  

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *