Hem » 11 oktober 05:51, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

11 oktober 05:51, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl 23.00 Göteborg, personrån
En man kontaktar polisen och uppger att han blivit rånad vid Kyrkbytorget ca 10 minuter före telefonsamtalet. Rånoffret uppger sig inte vara fysiskt skadad. Gärningsmännen ska ha riktat en kniv mot offret och sedan tilltvingat sig halsband, armband, klocka. Offrets telefon blir även förstörd i samband med rånet. Polis till platsen som upprättar anmälan. Ingen gripen. (Ingen ytterligare info till RLC) 

Kl 02.43 Lidköping, singelolycka
En singelolycka med personbil inträffar vid Rörstrandsgatan. Föraren ringer själv polisen och uppger att han kört in i en stolpe och voltat med bilen. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Föraren körs till sjukhus för kontroll. Bilen bärgas, inga brottsmisstankar. 

Kl 04.54 Mariestad, trafikolycka
En lastbil kör av okänd anledning av vägen på riksväg 26 vid Sjötorp. Släpet till lastbilen välter och blockerar hela riksväg 26. Inga personskador. Helt stopp i trafiken. Bärgare beställd men det är oklart när bärgning kan ske och hur lång tid som framkomligheten kan påverkas. Polis finns på plats.   
 

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *