Hem » 02 juni 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

02 juni 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:53 Polisen larmades till en adress i Åby, Norrköping med anledning av ett bråk utomhus. En man, som i nuläget är okänd, ska i samband med bråket ha dragit fram ett pistolliknande föremål och hotat flera män som alla är i 20-årsåldern. Målsägandena ska ha fått tag i det pistolliknande föremålet och den okände gärningsmannen lämnade sedan platsen. I samband med bråket ska den okände gärningsmannen ha slagit en av de målsägande. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande skadeläget. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till platsen, men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Händelsen rubriceras som grovt olaga hot samt misshandel. Det finns ingen misstänkt. Det pistolliknande föremålet, som initialt inte bedöms vara en äkta pistol, togs i beslag av polis.

23:11 Polisen larmades till en adress i Åtvidaberg med anledning av en misshandel. En man misshandlade en kvinna han har en relation med. Detta inträffade utomhus och flera polispatruller åkte till adressen. En man, som är i 40-årsåldern, greps misstänkt för misshandel. Mannen är anhållen, ärendet är åklagarlett. Kvinnan fördes till sjukhus, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande skadeläget.

23:58 Polisen larmades till en bostad i Vilbergen i Norrköping med anledning av ett lägenhetsbråk. En man, som är i 45-årsåldern, hade misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen greps misstänkt för misshandel. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande kvinnans eventuella skador.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *