Hoppa till innehåll
Hem » 27 mars 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

27 mars 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.09 Trollhättan, våld mot tjänsteman
På en parkering vid Norra Älvsborgs sjukhus är det en väktare som ser hur man försöker slanga bensin från en parkerad bil och ingriper. Mannen kör då på väktaren med sin bil men blir gripen av en annan väktare. Mannen överlämnas till polis som tar över gripandet och skriver en anmälan gällande våld mot tjänsteman samt olovlig körning. Oklaret om den påkörde väktaren var i behov av sjukhusvård.

23.14 Stenungsund, narkotikabrott
Vid E6 Stora Höga i närheten av Cirkel K grips tre personer i en bil misstänkta för narkotikabrott eget bruk och innehav.

23.43 Falköping, misshandel och olaga hot
Vid Odens vårdcentral är det en kille som blir misshandlad och hotad av ett flertal andra okända ungdomar. Han var inte i behov av sjukhusvård. 

00.54 Kungälv, skadegörelse
I närheten av Hällebergsvägen grips en man som strax innan slagit sönder en ruta till en vårdinrättning vid Hollandsgatan. Mannen skadade sig i ena handen i samband med att han slogsönder rutan och körs till Kungälvs sjukhus för omplåstring.  

01.31 Kungälv, bråk
Polis larmas till Borgarparken med anledning av att ett flertal personer slåss. En person omhändertas för fylleri och kommer senare att delges misstanke om misshandel. Både misstänkt och målsägare är i dryga 20-årsåldern. Ingen person var i behov av sjukhjusvård.

02.46 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Järnmalmsgatan med anledning av att det ska brinna i en fastighet där flera företag bedriver verksamhet. När räddningstjänsten kommer till platsen är fastigheten helt övertänd. I fastigheten finns det både terpentin och etanol. Ringögatan stängs av i båda riktningarna då räddningstjänstens slangar går över vägen. Både Kolgruvegatan och Järnmalmsgatan är avspärrade. Ett flertal husbilar som står uppställda nere vid kajen har fått flytta sig och några personer i intilliggande fastigheter har blivit evakuerade. Inga rapporter om skadade personer.
Vid 06.30-tiden meddelar räddningstjänsten att fastigheten kommer att brinna ner och de bekämpar glödregn.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.