Hoppa till innehåll
Hem » 17 juli 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

17 juli 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00.42 Essunga, trafikolycka
Vid hållplats Mellomgärdet är det en manlig bilist som väjer för en älg och kör av vägen. Mannen slår i huvudet i ratten men var inte i behov av sjukhusvård. Bilen bärgas av ägare från platsen och ingen misstanke om brott.

00.53 Kungälv, bråk
Polis och ambulans larmas till en villa i Ytterby med anledning av att en privat fest spårat ut. Flera personer som slåss. En kille i 20-årsåldern körs med ansiktsskador till sjukhus och två killar i 20-25-årsåldern grips misstänkta för misshandel. Ett 30-tal personer var på platsen när polisen anlände.

03.29 Alingsås, rattfylleri
På länsväg 180 vid Noltorp stoppas en manlig bilist för kontroll. Han får följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri. På sjukhuset blir mannnen våldsam och utdelar slag mot tre poliser på platsen. Han grips misstänkt för våld mot tjänsteman i tre fall och rattfylleri. Inga allvarligare skador på poliserna.

03.48 Göteborg, trafikolycka
På Tuvevägen vid en rondell är det en bilist som kör över en rondell och kolliderar med en annan bil. Bilisten smiter från platsen och är misstänkt för smitning från trafikolycksplats. Ingen gripen och ingen person var i behov av sjukhusvård.

04.22 Falköping, bilbrand
Vid Warenbergsgatan börjar det brinna i en parkerad bil och branden sprider sig till tre andra bilar på parkeringen. Alla bilarna tillhörande Falköpings kommun. Branden misstänks vara anlagd och personer har setts springa från platsen när branden startade. Även vid Botvidsgatan är det någon som tänder eld på en bil tillhörande Falköpings kommun. Ingen gripen. Polisen skriver anmälan gällande skadegörelse genom brand.

05.39 Göteborg, rån
Vid Södra Vägen är det en yngre man i 25-årsåldern som blir slagen av en okänd yngre man. I samband med misshandeln blir målsägaren av med sin guldhalskedja som satt runt halsen. Målsägaren var inte i behov av sjukhusvård. Polisen åkte med målsägaren runt på platsen men någon rånare anträffades inte.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.