Hoppa till innehåll
Hem » 14 mars 07:37, Sammanfattning natt, Norrbottens län

14 mars 07:37, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Det har varit en natt med relativt få ärenden i länet. Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte lett till någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens ärenden:

00:07 Trafikkontroll, Piteå
Polisen kontrollerar trafiken på länsväg 373 Bergsviken, Piteå. En ordningsbot utfärdas för hastighetsöverträdelse till en person som körde 58 kilometer i timmen på 50-sträckan.

00:31 Trafikbrott, Boden
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Lulevägen. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud.

01:13 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Per Högströmsgatan i centrum. Föraren får en ordningsbot då han använt dimljus på ett felaktigt sätt. Det vill säga samtidigt användande av dimljus och halvljus eller dimljus och varselljus.

03:24 Inbrottsförsök, Gällivare
Polisen beordras till en ort utanför Gällivare, nordost om tätorten, med anledning av att personer olovligen ska ha försökt ta sig in i en fastighet. De ska dock ha blivit avbrutna och försökt ta sig från platsen. Polisen påträffar snart två personer, två unga män, som grips misstänkta för försök till grov stöld genom inbrott.

03:30 Rattfylleri, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Hertsön. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Anmälan upprättas gällande rattfylleri samt grov olovlig körning då mannen saknar körkort och vanemässigt kört olovligen. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.