Hoppa till innehåll
Hem » 04 november 07:13, Sammanfattning natt, Jämtlands län

04 november 07:13, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

22:08 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor i Odenslund. Föraren får en ordningsbot (böter) då fordonet inte har belysning.

22:17 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Föraren får en ordningsbot (böter) då fordonet inte har belysning.

23:26 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Odenskogs industriområde. Föraren får en ordningsbot då han har kört där motortrafik är förbjuden.

02:59 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E14/E45 i Brunflo utanför Östersund. Föraren får en ordningsbot då bilen är avställd.

04:53 Trafikkontroll, Strömsund
Polisen har haft en trafikkontroll på länsväg 339/länsväg 801 i Ström, Strömsunds kommun. Nio förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och samtliga var nyktra. 

05:46 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E14 vid trafikplats Odenskog, Spikbodarna. Föraren får en ordningsbot (böter) då han har kört för fort. 

06:08 Trafikkontroll, Östersund
Polisen har haft en trafikkontroll på Vallaleden på Frösön. 37 förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra.

Övrigt: En viltolycka har inrapporterats till polisens ledningscentral under tidig morgon, den skedde i Dvärsätt, Krokoms kommun. Ingen person kom till skada. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.