Hoppa till innehåll
Hem » 14 mars 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

14 mars 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21.12 Göteborg, försök till mord
I en trappuppgång i Rannebergen hittas en man i 20-årsåldern skjuten i ljumsken. Han förs till sjukhus och ska vara lindrigt skadad. En större polisinsats har arbetat på platsen under kvällen och flera personer har tagits in till förhör, ingen av dem är i nuläget misstänkt. En teknisk undersökning har gjorts och avspärrningen är hävd. Under utredninen i ärendet har ett vapen anträffats och det har tagits i beslag. En förundersökning om försök till mord samt grovt vapenbrott har inletts.

23.07 Mariestad, rattfylleri
På riksväg 26 i Sjötorp stoppas en bilist som vinglar kraftigt under körning. Föraren, en man i 30-årsåldern, tas med till polisstationen för provtagning och misstänks nu för grovt rattfylleri samt vårdslöshet i trafik.

06.01 Falköping, brand
Larm om brand i en kolonistuga i Friggeråker. När räddningstjänst och polis kommer fram är stugan nästan helt nerbrunnen och kan inte räddas. Inga personskador. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse.

06.25 Borås, trafikolycka
På riksväg 40 i Rångedala har en bilist kört in i mitträcket och voltat. Föraren har tagit sig ur men det är oklart med personskador. Polis är på plats och det uppges vara mycket halt på vägen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.