Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2021-08-18 08:20:35 18 augusti 07:21, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Uppdaterad 2021-08-18 08:20:35 18 augusti 07:21, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Det har varit en natt med få ärenden i Jämtlands län. Utöver nedanstående ärenden har polisen utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Här följer ett urval av nattens ärenden:

00:37 Trafikbrott, Strömsund
Polisen stoppar och kontrollerar en bil på Ramselevägen i Strömsund. Föraren får en ordningsbot då bilens framlyse är ur funktion.

01:39 Trafikbrott, Strömsund
Polisen stoppar och kontrollerar en bil på E45 Hallviken. Föraren får en ordningsbot då han använt halvljus och dimljus samtidigt på sitt fordon, vilket är en otillåten kombination. 

02:09 Olovlig körning, Strömsund
Polisen stoppar och kontrollerar en motorcykel i Strömsund. Föraren saknar behörighet att köra fordonet. En anmälan gällande grov olovlig körning upprättas. Mannen misstänks också för brott mot vapenlagen då föremål som faller in under lagen anträffades på honom i samband med fordonsstoppet.

Uppdatering klockan 08:19:

05:06 Inbrott, Östersund
Polisen kontaktas gällande ett garageinbrott i Lugnvik, Östersund. Okänd gärningsperson/personer ska ha tagit sig in i garaget och tillgripit en motorcykel. Polisen har varit på plats för brottsplatsundersökning. Anmälan gällande stöld upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.