Hoppa till innehåll
Hem » 18 december 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

18 december 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.28 Ljungskile, grovt rån
En man maskerad med en svart luva har kommit in på Shell och hotat personalen med en pistol. Han har tilltvingat sig dagskassan och därefter lämnat butiken springande. Polisen har sökt i området med bl a hund men ingen har ännu gripits. Inga personskador.

01.22 Skara, rattfylleri
På Mariebergsgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 20-årsåldern som saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

02.52 Stenungsund, vårdslöshet i trafik m.m.
På E6 vid Stora Höga försöker en polispatrull att stoppa en bilist. Föraren av fordonet vägrar dock att stanna och försöker köra ifrån polisen. Ett förföljande inleds och färden går på småvägar in mot Svartedalen där det efter en stund blir ett stopp. En eller två personer hinner lämna bilen men två män i 20-årsåldern kan säkras på platsen. De grips då de saknar hemvist i landet. De andra har ej lokaliserats trots att polisen sökt med hund. Brottsrubriceringar i nuläget är vårdslöshet i trafik samt ej stannat på polismans tecken.

03.52 Borås, försök till mord
På Värmlandsgatan har en man i 35-årsåldern fallit ut från en lägenhet på tredje våningen och skadat sig allvarligt. Han är körd i ambulans till Sahlgrenska sjukhuset och skadeläget ska vara allvarligt men stabilt. Det är i nuläget oklart vad som hänt så polisen har inlett en förundersökning om försök till mord för att kunna spärra av och knacka dörr i området. En teknisk undersökning kommer att inledas under morgonen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.