Hoppa till innehåll
Hem » 11 februari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

11 februari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.42 Nol, försök till dråp samt misshandel
Efter någon form av bråk i en lägenhet i Nol fick en man i 18-årsåldern föras till sjukhuset i Kungälv med knivskador. Han var vaken och talbar och ska inte ha några livshotande skador. En kvinna i 30-årsåldern, som också befann sig i lägenheten hade skador efter att ha blivit misshandlad med slag. En man i 50-årsåldern greps i lägenheten misstänkt för dråpförsök på mannen samt misshandel på kvinnan.

00.55 Göteborg, rån
På Mariaplan har en person blivit rånad på sin mobiltelefon. Personen knivhotades av en man och blev tvingad att lämna ifrån sig telefonen. Polisen har sökt i området med hund men ingen har gripits. En anmälan om rån har upprättats.

01.05 Tibro, drograttfylleri
På riksväg 49 i Ransberg stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och tas med för provtagning. Han rapporteras för drograttfylleri.

01.31 Göteborg, rån
På Norra Ågatan har sex maskerade personer trängt sig in i en lägenhet och rånat en man i 20-årsåldern på en mobiltelefon och en guldhalskedja. Vid rånet fick mannen ett slag men var inte i behov av vård. Personerna ringde på dörren och när mannen öppnade trängde de sig in i lägenheten. En anmälan om rån har upprättats men i nuläget finns ingen misstänkt.

03.29 Trollhättan, grov misshandel
En man i 35-årsåldern kommer till NÄL och söker vård för en skottskada i ena handen. Varken han eller någon annan vill uppge vad som hänt eller var det har hänt. Polisen har försökt att lokalisera en brottsplats utan att lyckas. Anmälningar om grovt vapenbrott samt grov misshandel har upprättats. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.