Hem » 31 december 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

31 december 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00.44 Göteborg, rån
På Allhelgonagatan har en kvinna i 35-årsåldern blivit rånad på sin mobiltelefon. En man ska ha puttat in henne i en väg och hotat henne. I samband med detta tog han hennes mobil och försvann från platsen, troligen i en bil tillsammans med flera personer. Kvinnan fick ont i huvudet men behövde inte åka till sjukhus.

00.47 Trollhättan, rattfylleri
På Drottninggatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 55-årsåldern som saknar körkort och som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han tas med för provtagning och rapporteras för grov olovlig körning samt rattfylleri.

01.58 Göteborg, tillgrepp av fortskaffningsmedel
Vid Älvsborgsbron försöker en polispatrull stoppa en bil som misstänks vara stulen. Föraren av bilen försöker då att köra ifrån polisen och ett förföljande inleds. Färden går mot Eriksberg och vidare mot centrala Hisingen. I närheten av Långströmsgatan kör de ner en stolpe och det blir stopp på bilen. Tre personer springer från bilen men polispatrullen kan snabbt fånga in två av dem. Det är två män som är mellan 20-30 år och båda grips misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Den tredje personen är fortfarande på fri fot.

03.03 Strömstad, rattfylleri m.m.
I Näsinge har en bilist kört av vägen. Föraren klagade på nacksmärtor men behövde inte sjukhusvård. Han misstänks dock för rattfylleri och tas med för provtagning.

05.52 Vänersborg, trafikolycka
På riksväg 44 nära Väne-Ryr har en bilist kört in i ett mitträcke. Ett vittne blev omkörd av den krockade bilen i hög fart strax innan olyckan. När vittnet kom fram till olyckan var föraren borta. Polisen har sökt med hund efter föraren och vid 07-tiden hittades han i skogen. Det är en man i 30-årsåldern som nu misstänks för rattfylleri samt smitning från trafikolycka. Det är stopp i trafiken då mitträcke blivit nerkört och en hel del skräp hamnat på vägbanan. Bärgare är nu på plats.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.