Hoppa till innehåll
Hem » Regionens polischefer lämnar mötesrummen

Regionens polischefer lämnar mötesrummen

Vecka 40 kör polisregion Mitt för femte året i rad en sammanträdesfri vecka. Det har blivit en tradition och innebär att alla chefer i ledningsgrupperna deltar i medarbetarnas arbetsuppgifter.

− Under den här veckan håller vi inga sammanträden eller andra möten, istället är cheferna ute på fältet och deltar i den kärnverksamhet vi alla anställda inom polisen är till för, säger regionpolischef Carin Götblad.

Polisregion Mitt har drygt 2 000 medarbetare på en stor geografisk yta. En stor del av personalen har sina chefer på distans.

− Det här är femte året vi genomför sammanträdesfria veckan i region Mitt. Vi behöver minska sammanträdeskulturen så att chefer kan delta mer i verksamheten. Jag ser alltid fram emot den här veckan, det mest motiverande som finns är att träffa alla kloka och engagerade medarbetare, det ger ett stort mervärde till mitt uppdrag, säger Carin Götblad, regionpolischef.

Det finns möjligheter för media att intervjua regionpolischef Carin Götblad i samband med att hon följer verksamheter på plats.

Carin Götblad kommer att delta i ingripandeverksamheten i Gävle på måndagen, i Ljusdal och Bollnäs på tisdagen, delta i en feministisk trygghetsvandring i Älvkarleby onsdag kväll samt arbeta tillsammans med Vägbrottsgruppen i Uppsala under torsdagen.

Kontakt

Mikael Hedström
Presskontakt Gävleborg

Tel. 010-567 85 42, 073-022 21 60

Jonas Eronen
Presskontakt i Uppsala

Tel. 010-567 68 47, 070-344 61 76

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Uppsala län.