Hoppa till innehåll
Hem » Fotbollsmatch på Tunavallen 11 augusti

Fotbollsmatch på Tunavallen 11 augusti

På söndag 11 augusti klockan 15.00 är det match mellan AFC Eskilstuna och AIK på Tunavallen. Arrangör och polis uppmanar publiken att komma till arenan i god tid före avspark.

Arrangören räknar med fullsatt, vilket betyder att drygt 7 000 åskådare kommer till arenan. Arrangör och polis uppmanar publiken att komma till arenan i god tid före matchstart. Rutiner för insläpp och visitering på de allsvenska arenorna gör att det kan ta tid att få in all publik på läktarna, insläppet påbörjas klockan 13.30.

Pyrotekniska varor eller brandfarliga vätskor är förbjudet på arenan, liksom det är förbjudet att medföra alkohol eller andra droger, vapen eller andra farliga föremål.

Evenemanget kommer att påverka trafiken i anslutning till Tunavallen, publik som har möjlighet uppmanas att lämna bilen hemma och istället gå eller cykla.

Krongatan förbi Tunavallen kommer avstängd med start cirka klockan 14.00 till dess att matchen är slut. Trafik från centrum i riktning mot Tunavallen dirigeras om, som under tidigare matcher, via Västra Åsgatan, Sommarogatan och Bergsgatan. Västeråsvägen, för er som ska i riktning mot Tuna Park eller in mot centrum, kommer vara öppen som vanligt – men tänk på att det kan bli en del störningar i trafiken kring Tunavallen.

Polisen kommer arbeta för att kvällen blir en välkomnande och positiv publikfest för alla!

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland