Hoppa till innehåll
Hem » Fotbollsmatch på Tunavallen 8 juli

Fotbollsmatch på Tunavallen 8 juli

På måndag 8 juli klockan 19.00 är det dags för avspark mellan AFC Eskilstuna och Djurgårdens IF på Tunavallen. Arrangör och polis uppmanar publiken att komma till arenan i god tid före avspark.

Arrangören räknar med fullsatt, vilket innebär lite drygt över 7000 åskådare. Arrangör och polis uppmanar publiken att komma till arenan i god tid före avspark. Rutiner för insläpp och visitering på de allsvenska arenorna, gör att det kan ta tid att få in all publik på läktarna, insläppet påbörjas 17.30.

Evenemanget kommer att påverka trafiken i anslutning till Tunavallen, publik som har möjlighet uppmanas att lämna bilen hemma och istället gå eller ta cykeln. 

Krongatan förbi Tunavallen kommer avstängd med cirka tider 17.00-22.00, kan bli ett tidigare avslut. Trafik från centrum i riktning mot Tunavallen dirigeras om via Västra Åsgatan, Sommarogatan, Bergsgatan. Västeråsvägen för er som ska i riktning mot Tuna Park eller in mot centrum kommer vara öppen som vanligt – men ha i åtanke att det kan bli en del störningar i trafiken kring Tunavallen.

Polisen avser att bedriva kameraövervakning via UAS i samband med match, en obemannad flygfarkost med kamera, även kallat drönare. Syftet med detta är att få bra överblick hur folkmassor rör sig, samt att vid behov kunna identifiera personer som har begått eventuella brott. Bildmaterialet kommer att hanteras i enlighet med offentlighets- och sekretesslagen.

Polisen kommer arbeta för att kvällen blir en välkomnande och positiv publikfest för alla! 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland