Hoppa till innehåll
Hem » Stort narkotikabeslag i helgen

Stort narkotikabeslag i helgen

Omfattande beslag med större mängd narkotika, bland annat kokain och tramadoltabletter, blev resultatet efter helgens arbete i Eskilstuna.

Resultat blev ett flertal narkotikabeslag och även ett skarpladdat vapen. Förutom själva narkotikaanvändandet är narkotikan även en grogrund för annan typ av brottslighet som också är viktig att stoppa.

– Det känns riktigt bra att vi rejält har minskat narkotikatillförseln ut på gatan. Men det bekymrar oss att personerna/ungdomarna som hanterar och använder narkotikan är så unga. Många är under 18 år, säger Johan Karlsson tf chef på utredningssektionen i Södermanland.

Arbetet för ett säkert och tryggt Eskilstuna kopplat till medborgarlöftet fortgår där ungdomar och narkotika har ett stort fokus.

– Många ungdomar har idag har en liberal syn kring användandet av droger. Vid våra samtal med de unga försöker vi förklara vår syn på det hela och varför vi tycker det är så viktigt att vi jobbar för att minska användningen och tillgången på narkotika, säger Johan Karlsson.

Talesperson:
Johan Karlsson, tf chef utredningssektionen i Södermanland tel.nr 010-566 89 45.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland