Hoppa till innehåll
Hem » Träffa polisen våren 2019

Träffa polisen våren 2019

Skolor och organisationer välkomnas på studiebesök hos polisområde Gotland.

Polisområde Gotland får regelbundet frågor från skolor och organisationer om möjligheten att besöka oss och få information om vår verksamhet. Det tycker vi är väldigt roligt och givande. Därför bjuder vi in skolor och organisationer till polishuset i Visby för dialogmöten – ”Träffa polisen”. Vi erbjuder besök vid fyra tillfällen varje vår och fyra tillfällen varje höst.

Vi avsätter en och en halv timme till besöket för att ge gott om tid till era frågor. Vill ni få möjlighet till detta är det först till kvarn som gäller. Vi försöker tillgodose så många som möjligt och har plats för max 50 deltagare per tillfälle, där vi kan ta emot 1-2 grupper per gång.

Kommande tider som erbjuds är:

  • Fredag den 15 mars kl. 10.00-12.00
  • Måndag den 18 mars kl. 10.00-12.00
  • Tisdag den 19 mars kl. 10.00-12.00
  • Fredag den 29 mars kl. 10.00-12.00

Viktigt att notera är att vi inte medger rundvandring i polishuset.

Intresseanmälan skickas adresserat till polisområde Gotland via e-post:

registrator.stockholm@polisen.se

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Gotland.