Hoppa till innehåll
Hem » 13 juni 08:41, Sammanfattning natt, Östergötlands län

13 juni 08:41, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07.37 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En person har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

00.25 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i centrala Mjölby blev föraren av en bil, en man i 25-årsåldern misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och missbruk av urkund. Det senare brottet består i att han misstänks ha visat ett falskt körkort,som togs i beslag för närmare undersökning.

01.20 polisen kallades till en bostadsadress i Finspång med anledning av att det kunde ha inträffat misshandel. Polisen åkte till platsen och började utreda vad som hänt. Det framkom att mannen i en familj hotat sin fru och flera barn under en längre tid varför polisen påbörjade en utredning om grovt olaga hot. Fler brottsmisstankar kan tillkomma i utredningen. Den misstänkte mannen, som är i 35-årsåldern greps och är i skrivande stund fortfarande gripen.

01.30 polisen fick samtal om att en misshandel inträffat utomhus i stadsdelen Zederslund i Motala. Polis och ambulans åkte till platsen och polisen påbörjade en utredning om misshandel. Den drabbade är en man i 25-årsåldern och han fördes till sjukhus med ambulans, med smärta i huvudet efter slag. Det finns ingen frihetsberövad i utredningen.

01.52 polisen fick samtal om att en person hade blivit misshandlad inomhus i Ödeshög. Polis och ambulans åkte till platsen. Ambulansen förde den drabbade, en kvinna i 35-årsåldern till sjukhus, och polisen påbörjade en utredning om misshandel. En person är misstänkt men inte frihetsberövad.

Polisenhar under natten hanterat ett antal bråk och misstänkt misshandel på olika platser i länet utan allvarligare konsekvenser och utan frihetsberövande.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.