Hoppa till innehåll
Hem » 30 september 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

30 september 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

05:20 Lilla Edet, försök till stöld genom inbrott
En patrull passerar en skola på Järnvägsgatan och ser en man som börjar springa från platsen. Patrullen lyckas inte hitta mannen. Men vid skolan hittar man en del verktyg. En anmälan om försök till stöld genom inbrott är upprättad.

03:44 Falköping, stöld genom inbrott
Vi får ett samtal om att en gärningsperson är inne på en bilfirma på Sätungagatan. Gärningspersonen lämnar platsen på cykel. Polis kommer fram och kan anträffa gärningspersonen i anslutning till firman. Han grips misstänkt för stöld genom inbrott.

03:39 Mölndal, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Kungsbackaleden. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk.

23:46 Göteborg, skadegörelse
En gärningsperson går omkring och skriker och sparkar på parkerade bilar vid Mariaplan. Polis larmas till platsen. När patrullen kommer fram är det ingen gärningsperson kvar. Tre bilar har fått skador och patrullen skriver en anmälan om skadegörelse.

17:16 Lerum, våld mot tjänsteman
Vi får larm om en aggressiv man på ett tåg som stannat vid Floda. Mannen har inte betalt och vägrar lämna tåget. Han ska även enligt uppgift puttat till lokföraren. Polis kommer till platsen. Mannen avlägsnas och en anmälan om våld mot tjänsteman samt ringa bedrägeri är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.