Hoppa till innehåll
Hem » 08 mars 06:36, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

08 mars 06:36, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

16:43, mordbrand, Göteborg
Vi får in ett samtal om att någon har tänt på plastblommor i en butik på Deltavägen. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Läget är under kontroll när de kommer fram. Inga uppgifter om att någon har kommit till skada. Ingen gärningsperson gripen. En patrull skriver en anmälan om mordbrand.

17:23, knivlagen, Göteborg
En patrull stoppar en bil vid Frölundamotet. Föraren har använt mobil under färd. I samband med stoppet genomför patrullen även en husrannsakan i fordonet och anträffar en kniv i handskfacket, vilket även renderar en anmälan gällande brott mot knivlagen.

18:28, rattfylleri, Falköping
En patrull stoppar en bil på Rastvägen. Föraren är misstänkt för drograttfylleri och tas med för kontroll.

18:51, försök till inbrott, Skövde
En anmälare ringer och uppger att han just har avbrutit två personer som försökte bryta upp hans dörr. De båda personerna lämnar platsen. En patrull kommer fram till adressen. De skriver en anmälan gällande försök till stöld genom inbrott.

20:23, rån, Göteborg
En man i 35-årsåldern kliver av spårvagnen vid Bellevue. Två unga gärningspersoner kommer upp bakom honom och håller fast honom, samtidigt som en av personerna sliter av honom en halskedja. De försvinner sedan. Inga uppgifter om skador. En patrull åker till platsen. En anmälan om rån är upprättad.

03:05, skadegörelse, Lilla Edet
Vi får in ett larm om en bil som brinner på Klosteräng. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Inga uppgifter om personskador. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

04:42, stöld, Alingsås
Vi får in ett larm om en krossad ruta från en butik på Nygatan. Väktare och polis åker till platsen. Ingen gärningsperson kvar och i nuläget inga uppgifter om att något är stulet. En anmälan om försök till inbrott genom stöld är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.