Hem » 05 oktober 06:57, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

05 oktober 06:57, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:16, trafikolycka, Lidköping
Föraren av en personbil krockar med en älg på riksväg 44 vid Gillstad. Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till platsen. Föraren är ute ur bilen, ej skadad, men chockad enligt uppgift. Bilen får bärgas från platsen.

01:33, stöld genom inbrott, Svenljunga
En väktare upptäcker två gärningspersoner som har varit inne i en kiosk på Torggatan. De ska enligt uppgift varit iklädda rånarluvor.  En av personerna ska också haft en borr i handen. De sätter sig i en bil och lämnar platsen i hög hastighet i riktning mot Kinna. I samband med att de lämnar platsen ska de även ha försökt backa på väktaren. Patrull möter upp väktaren i Kinna och söker av området, men utan att anträffa bilen eller gärningspersonerna. En anmälan om stöld genom inbrott samt försök till misshandel är upprättad.

02:39, stöld genom inbrott, Göteborg
Vi larm om ett inbrott i en företagslokal i Nya varvet. Polis åker till platsen. I anslutning till platsen säkrar en patrull en gärningsperson med stöldgods. En hundpatrull kan kort därefter säkra ytterligare en gärningsperson vid en skola. Hunden biter gärningspersonen i samband med ingripandet och han förs till sjukhus för att bli sydd. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

04:38, rån, Göteborg
En man blir hotad med kniv och rånad på sin mobiltelefon vid Gamlestadstorget. Gärningspersonen försvinner från platsen. Inga uppgifter om fysiska skador. Polis åker till platsen. Ingen gärningsperson gripen i nuläget. En anmälan om rån alternativt grovt rån är upprättad.

Misshandel (Brott i nära relation), Polisområde Fyrbodal
En kvinna ringer polisen och uppger att hon har blivit slagen av sin man. Hon befinner sig utanför bostaden och mannen är kvar inne. En patrull åker till platsen. Mannen har bland annat ryckt kvinnan i håret. Inga uppgifter om skador. Patrullen skriver en anmälan om ringa misshandel.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *