Hoppa till innehåll
Hem » 23 september 07.04, Sammanfattning natt, Värmlands län

23 september 07.04, Sammanfattning natt, Värmlands län

Trafikbrott, Karlstad
22.12. I samband med en trafikkontroll vid Alstermotet på E18 stoppas en bilist för hastighetsöverträdelse. Föraren, en man i 40-årsåldern, nekar böter på plats vilket innebär att ärendet överförs till åklagare för vidare handläggning.

Brand, Karlstad
00.04. En brand startar på ett boende i östra delarna av Karlstad i ett täcke efter sängrökning. Inga personskador rapporterade, men en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har upprättats. Misstänkt är en man i 55-årsåldern.

Grov olovlig körning, Filipstad
01.09. En manlig förare i 20-årsåldern stoppas för kontroll i Jonstorp. Mannen har ej behörighet att framföra det aktuella fordonet varvid en anmälan om grov olovlig körning upprättas.

Ofredande, Karlstad
03.07. Flera boende på Södra Kroppkärr får sin frid störd av ett gäng ungdomar som rycker i dörrar och patrull beordras ut till platsen. Ett par av de boende försöker få tag i ungdomarna som avviker. När patrullen cirkulerar runt i området anträffas ungdomarna och samtliga blir misstänkta för ofredande. En ambulans kallas även till platsen då en av killarna ramlat på en elsparkcykel och skadat sig.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.