Hoppa till innehåll
Hem » 11 juni 07:14, Sammanfattning natt, Värmlands län

11 juni 07:14, Sammanfattning natt, Värmlands län

Arvika
22.50. Ofredande. En kvinna i 20-årsåldern har fått böter efter att ha spelat hög musik från sin personbil på Karlstadsvägen. Vid klockan 00.18 fick en 15-årig pojke böter även han för att ha spelat hög musik från sin A-traktor på samma adress. Klockan 00.51 avvisades ytterligare en förare i 20-årsåldern från platsen och fick samtidigt böter för att ha spelat hög musik.

23.17. Ofredande. En man i 20-årsåldern har fått böter efter att ha spelat hög musik från sin personbil på Fältgatan. Mannen, passagerare och fordon avvisade från platsen.

23.36. Ofredande. En man i 40-årsåldern har fått böter efter att ha spelat hhög musik från sitt fordon på Järnvägsgatan.

00.01. Ofredande. En man i 25-årsåldern har fått böter efter att ha spelat hhög musik från sitt fordon på Åkaregatan. Avvisad från platsen.

Årjäng
00.01. En man i 25-årsåldern har fått böter efter att ha urinerat på offentlig plats, Gärdesgatan.

Forshaga
23.59. Brand. Patrullen har upprättat en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet med anledning av att det har brunnit utanför ett garage, alternativt förrådsliknande byggnad, in under ett hus. I nuläget är det oklart hur branden har startat och det finns ingen misstänkt. Branden skedde på Nygatan.

Karlstad
02.41. Två män i 25-årsåldern fick böter för att ha urinerat på offentlig plats, närmare bestämt Kungsgatan i centrum.

Kristinehamn
23.04. Narkotikabrott. En man i 25-årsåldern kontrollerades i Bro varvid en mindre mängd narkotika anträffades på honom. Anmälan gällande ringa narkotikabrott, innehav.

Patrullerna har fått hantera flera så kallade LOB:ar, lagen om omhändertagande av berusade personer, kört en person till sjukhus som ramlat i centrala Karlstad och mottagit ett stort antal samtal gällande personer som spelat hög musik från framför allt sina fordon. Ett stort antal personer och fordon har även kontrollerats på olika sätt under natten utan större anmärkning.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.