Hoppa till innehåll
Hem » 10 juli 07.12, Sammanfattning natt, Värmlands län

10 juli 07.12, Sammanfattning natt, Värmlands län

Trafikbrott, Säffle
23.53. En bilist kontrolleras i Västra Innerstaden och blir därefter misstänkt för olovlig körning. Detta då han framför ett fordon som han inte har behörighet för. Fordonet är taget i beslag för teknisk undersökning.

Skadegörelse, Arvika
01.29. Samtal inkommer om att några personer försöker göra inbrott i en bil ståendes i Hamnen. Personerna ska ha krossat rutan innan allmänhet upptäckte vad som höll på att hända. Patrullen kan identifiera två misstänka, båda pojkar i övre tonåren. De är nu misstänkta för försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel och skadegörelse.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.