Hoppa till innehåll
Hem » 10 juli 07.12, Sammanfattning natt, Dalarnas län

10 juli 07.12, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en väldigt lugn natt operativt i länet

Narkotikabrott, Ludvika
02.46. En man i 35-årsåldern stoppas för kontroll på länsväg 608 i samband med att han färdades på en moped. Mannen uppvisade tydliga tecken på påverkan och fick följa med för provtagningar. Han är misstänkt för rattfylleri och ringa narkotikabrott innehav.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.