Hoppa till innehåll
Hem » 10 juli 07.05, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

10 juli 07.05, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

22:07 Halmstad, olaga hot
En tonårspojke ringer polisen och uppger att han och hans jämnåriga vänner blivit utsatta för brott. Pojkarna satt på en restaurang i Frösakull när en bil ska ha parkerat intill och en man hoppade ut. Mannen, okänd för pojkarna, ska sedan ha jagat dem och hotat dem verbalt. Mannen lämnade sedan platsen med bil, i riktning mot Tylösand. Polis har hört pojkarna och upprättat en anmälan gällande olaga hot. Det finns för närvarande ingen misstänkt i ärendet.

23:54 Hylte, vapenbrott
En inringare uppger att en man i 20-årsåldern försökt tilltvinga sig bilnycklar utanför en livsmedelsbutik i Torup. Mannen ska ha uppgett att han var beväpnad med en pistol, och även visat ett pistolliknande föremål. Därefter lämnade han platsen till fots, utan att något tillgripits. Polis åker till platsen och en misstänkt man påträffas och säkras. Inget vapen hittas på mannen, som dock tillstår att han tidigare under kvällen burit ett så kallat soft airgun. Mannen blir misstänkt för försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, grovt brott, samt grovt vapenbrott. Han grips initialt men försätts på fri fot under natten.

00:16 Halmstad, brand
Räddningstjänst och polis larmas till Gamletullsgatan där två bränder utbrutit utanför en byggnad. Ett vittne har sett två personer som sprungit från platsen i samband med att branden startade. Polis söker efter misstänkta, men utan att någon påträffas. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.