Hoppa till innehåll
Hem » 17 juli 07:37, Sammanfattning natt, Dalarnas län

17 juli 07:37, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Avesta
22.48. Föremål inne i en förenings förråd brann under kvällen. Räddningstjänsten kunde få branden under kontroll och patrullen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

22.50. En kvinna i 35-årsåldern blir misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk medan en man i 30-årsåldern misstänks för narkotikabrott efter att ha blivit kontrollerade av patrull i centrum.

Falun
03.03. Patrullen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott efter att en restaurang haft påhälsning av en obehörig person under natten. När patrullen anlände till platsen hade en ruta krossats. Det är oklart vad som kan ha stulits vid inbrottet.

Borlänge
03.22. En ung man greps i centrum i samband med att han försökte fly från ett inbrott hos ett företag. Platsen spärrades av och ett förhör hölls med mannen som senare släpptes efter beslut från åklagare. Misstankarna kvarstår. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott.

Det har varit en relativt lugn natt i övrigt operativt. Patrullerna har hanterat ärenden av rutinkaraktär. Där kan det handla om exempelvis kontroller av personer och fordon eller larm från allmänhet som inte har utmynnat i något allvarligare brott, psykisk ohälsa och trafikbrott. Vi har även omhändertagit ett par personer i lokalpolisområde Mora enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.