Hoppa till innehåll
Hem » 20 juli 10:53, Sammanfattning natt, Dalarnas län

20 juli 10:53, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Orsa
23.52 Mordförsök. Se separat notis för mer information.

02.04. En man kontaktade polisen med anledning av att han hade mottagit hot om att bli utsatt för våld intill en restaurang. En man i 20-årsåldern är nu misstänkt för olaga hot.

Falun
02.05. I samband med att en man i 40-årsåldern omhändertas enligt LOB; lagen om omhändertagande av berusade personer framkommer uppgifter om att han tidigare ska ha misshandlat en annan man i Falu centrum. En anmälan gällande misshandel har upprättats.

03.33. Polisen får in samtal om att en bilist kör vårdslöst vid Tiskenparkeringen. Föraren ska ha kört mitt på vägen och upp på en gräsmatta, bland annat. Patrull åkte ut till platsen och kunde stoppa bilisten innan någon kom till skada. Föraren, en man i 60-årsåldern, uppvisade tecken på att vara narkotikapåverkad varvid beslut om kroppsbesiktning togs. Analysen av denna får senare utvisa om mannen har gjort sig skyldig till brott. En anmälan om drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk, har upprättats.

Det har i övrigt varit en lugn natt operativt. Patrullerna har hanterat ärenden av rutinkaraktär. Där kan det handla om exempelvis kontroller av personer och fordon eller larm från allmänhet som inte har utmynnat i något allvarligare brott, psykisk ohälsa och trafikbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.