Hoppa till innehåll
Hem » 09 juli 06.57, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

09 juli 06.57, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

03:14 Rättvik, olovlig körning
Polisen får tips av allmänheten om att två tonårsflickor framför en personbil. Den aktuella bilen påträffas stillastående. Flickorna som befinner sig i den tillstår att de kört bilen. Patrullen kontaktar vårdnadshavare och upprättar en anmälan gällande olovlig körning.

04:42 Falun, skadegörelse genom brand
SOS larmas om en brand i Grycksbo dansbana. Branden beskrivs som fullt utvecklad. Räddningstjänsten bedömer att det inte går att rädda byggnaden, som brinner ner till grunden. Det finns även spår av en brand i en papperskorg vid en paviljongsbyggnad. Polis har varit på plats och en anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. Det finns för närvarande ingen misstänkt i ärendet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.