Hoppa till innehåll
Hem » 09 juli 06.58, Sammanfattning kväll och natt, Örebro län

09 juli 06.58, Sammanfattning kväll och natt, Örebro län

00:15 Örebro, stöld genom inbrott
Polisen larmas om ett pågående inbrott på Södra station, där en man ska ha brutit sig in i ett utrymme. Inringaren ser sedan hur mannen går ombord på ett tåg, som avgår i riktning mot Hallsberg. En patrull möter upp på Kumla station och påträffar mannen på tåget. I en väska hittar man misstänkt stöldgods och brottsverktyg. Dessa tas i beslag och en anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. Mannen, som är i 35-årsåldern, visar sig vara dömd för brott och ska avtjäna straff. Han förs till aktuell anstalt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.