Hoppa till innehåll
Hem » 11 juni 10.31, Stöld, Grums

11 juni 10.31, Stöld, Grums

En stöld genom inbrott har inträffat i Grums

Polisanmälan gällande stöld är under morgonen upprättad med anledning av att okänd person berett sig tillträde till Grums kommuns lokaler. Den okända gärningspersonen har brutit upp dörrar och sökt igenom flertalet kontor. Vad som är stulet är okänt, brottsplatsen är avspärrad. En lokal brottsplatsundersökare från polisen kommer genomföra en teknisk undersökning. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.