Hoppa till innehåll
Hem » 04 november 08:01, Sammanfattning natt, Värmlands län

04 november 08:01, Sammanfattning natt, Värmlands län

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:40 Stöld, Grums
Samtal inkommer om försök till stöld av katalysator från en bil i Grums. Polis beordras ut men ingen misstänkt anträffas. Ett bilbatteri uppges saknas och en anmälan gällande stöld ska upprättas.

22:45 Rattfylleri, Eda
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på en ort utanför Eda. Föraren, en man i 35-årsåldern, saknar körkort och misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Mannen misstänks för olovlig körning, rattfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt brott mot knivlagen. Anmälan ska upprättas.

23:36 Rattfylleri, Kristinehamn
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Kristinehamn. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika. Föraren får följa med för provtagning och anmälan ska upprättas gällande misstänkt rattfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

02:19 Stöld/inbrott, Forshaga
Samtal inkommer om misstänkt inbrott på en restaurang i Forshaga. Ingen misstänkt anträffas. Anmälan ska upprättas.

03:10 Trafikbrott, Torsby
Polis stoppar och kontrollerar en personbilist på riksväg 62 i trakten av Stöllet. Föraren saknar körkort och misstänks för olovlig körning. Förhör hålls och anmälan ska upprättas. 

Fem viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.