Hoppa till innehåll
Hem » 19 maj 07:52, Sammanfattning natt, Värmlands län

19 maj 07:52, Sammanfattning natt, Värmlands län

Grums
22.13: En brand har av okänd anledning uppstått vid vårdcentralen i Grums. Det har brunnit i en markis. Branden har släckt av bland annat förbipasserande. Det har funnits spridningsrisk. En anmälan gällande mordbrand är upprättad.

Lesjöfors
23.47: En man i 60-årsåldern är målsägare i en misstänkt misshandel, mannen fick följa med ambulans till sjukvården. Det var mycket folk på platsen och mycket rörigt. En anmälan gällande misshandel är upprättad. En man i 50-års åldern är anhållen i ärendet.

Kristinehamn
03.21: Väktare kallas till ett objekt där larm utlösts. Flera företag delar på en byggnad. Staket runt byggnaden är uppklippt samt en ruta i en dörr krossad där gärningsman misstänks har tagit sig i i byggnaden. Tillgrepp är okänt, visst gods är taget i beslag. En anmälan skadegörelse samt stöld genom inbrott är upprättad.

Flera ärenden med psykiska ohälsa har hanterats under natten. Det har även inträffat flertalet viltolyckor, inga personskador är inrapporterade med anledning av dem. Det har genomförts ett antal person samt fordonskontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Värmland. Polis och SOS.