Hoppa till innehåll
Hem » 11 juni 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

11 juni 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:30, Töreboda, grov misshandel
Polis larmades till centrala Töreboda med anledning av att en person blivit knivskuren. Personen, en man i 30-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus med skador som enligt initiala uppgifter inte var livshotande. Genom utredningsarbete kunde en misstänkt gärningsperson gripas i närtid till brottet, i anslutning till dennes bostad. Gärningspersonen, en man i 18-årsåldern, misstänks nu för grov misshandel. Det är i dagsläget oklart varför händelsen ägde rum, samt om det finns några kopplingar parterna emellan.

00:31, Uddevalla, skadegörelse
Flera personer stod på bron över E6 vid Ljungskile Västra och kastade blå färg på förbipasserande fordon. Åtminstone en personbil blev träffad, vilket tvingade föraren till att stanna och torka bort färgen. Ärendet utreds som skadegörelse. Ingen person har gripits i nuläget-

04:24, Göteborg, grov misshandel
En polispatrull stoppade en personbil under natten. I fordonet satt två personer som hade vissa skärskador. Personerna ville inte uppge vad som hade hänt, men ärendet utreds som grov misshandel.

Våld i nära relation

Polisområde Älvsborg
En man greps under natten för misshandel gentemot en kvinna som han har haft en relation med. Mannen ska bland annat ha slagit kvinnan i ansiktet och dragit henne i håret. Kvinnan fick inga allvarliga skador till följd av händelsen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.