Hoppa till innehåll
Hem » 25 april 06:40, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

25 april 06:40, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19.54 Vänersborg, grov misshandel
Samtal inkommer om en väldigt blodig man som går på gatan i centrala Vänersborg. När patrull kommer fram visar det sig att han är knivskuren, i ett ben, en arm och i händerna.  Mannen, som är i 20-årsåldern, vill inte berätta vad som hänt mer än att brottet ska ha skett tidigare i Vargön. Han körs i ambulans till NÄL. Ingen misstänkt.

23.35 Töreboda, grov misshandel
På en adress i Töreboda har det varit bråk mellan två män i 40-årsåldern. En av dem har i samband med bråket blivit knivskuren i ryggen. Mannen är förd till sjukhus men har inga livshotande skador. Den misstänkte mannen grips i anslutning till platsen och en förundersökning om grov misshandel samt grovt brott mot knivlagen har inletts. Kniv tagen i beslag.

23.42 Göteborg, personrån
På Gösta Berlings gata har en man i 55-årsåldern blivit rånad på sin mobiltelefon. När han gick av bussen blev han nerknuffad på marken av en ensam gärningsman som i samband med detta tog telefonen. Därefter försvann han från platsen och är inte gripen. Inga personskador och en anmälan om rån har upprättats.

01.33 Mölnlycke, brott mot ordningslagen
I skogen vid Kvistdalen upptäcker en polispatrull att det pågår en ravefest med fler än 50 deltagare. Arrangören, som inte har tillstånd, får en tillsägelse att avsluta festen och har fram till klockan 03.00 på sig. Polisen får flera samtal om att festen fortsätter och vid 03.30-tiden tar polisen beslut om att upplösa den offentliga tillställningen enligt covid-19-lagen. Arrangören rapporteras för brott mot ordningslagen då den offentliga tillställningen anordnats utan tillstånd. I samband med att festen avslutades omhändertogs en person för fylleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.