Hoppa till innehåll
Hem » 09 juni 07.48, Sammanfattning natt, Södermanlands län

09 juni 07.48, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

01:14 Polis larmades till Svista, Eskilstuna med anledning av ett inbrott i en container. När polis anlänt till platsen visade det sig att tjuven/tjuvarna sågat upp ett hål i en container och stulit elverktyg och lasrar. Ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar vid brottsplatsen och en anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas.

02:30 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Gustavsborgsvägen i Eskilstuna uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor med rådjur och vildsvin, trafikkontroller samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland