Hoppa till innehåll
Hem » 09 juni 07.48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

09 juni 07.48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

05:26 SOS-larm om trafikolycka på E4:an i höjd med Ödeshög i norrgående körriktning. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört in i mitträcket. Polis har varit på plats. Det finns ingen misstanke om brott eller uppgifter om några personskador. Bilen behövde bärgas från platsen.

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor med rådjur, trafikbrott, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.