Hoppa till innehåll
Hem » 12 maj 07.00, Sammanfattning natt, Hallands län

12 maj 07.00, Sammanfattning natt, Hallands län

22:13 Misshandel, Falkenberg
På en Restaurang på Hertingsallé i Falkenberg ska fler personer misshandlat en målsägare i 25-årsåldern. Polis kallades till platsen och ett sällskap med 4-5 personer ska ha bråkat på restaurangen och en målsägare ska ha blivit skallad, ytterligare en person ur personalen ska ha blivit utsatt. Någon i sällskapet ska även slagit sönder en ruta, innan de lämnade. Polis har upprättat anmälan om misshandel och skadegörelse. Ingen gripen i samband med brotten. 

03:29 Trafikolycka, Kungsbacka
Polis och räddningstjänst larmades till Landsväg 942 i Halla där två bilister kolliderat. Två personer har varit inblandade i trafikolyckan, en man i 80-årsåldern var medvetslös när räddningspersonal anlände. Mannen i 80-årsåldern har förts med ambulans till sjukhus med allvarliga skador och en man i 18-årsåldern har kontrollerats av ambulanspersonal med lindriga skador. Båda fordonen är tagna i beslag för teknisk undersökning.   

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.