Hoppa till innehåll
Hem » 30 april 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

30 april 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:11 Grov misshandel, Bengtsfors
Polis larmades till Gamla Bruksgatan i Bengtsfors med anledning av en grov misshandel. En målsägare i ska enligt uppgifter till polis blivit attackerad med en yxa på platsen och blivit skadad. Målsägaren hade en mindre sårskada i halsen ambulans kallades till platsen och mannen fördes till sjukhus för kontroll. Misstänkt en kvinna i 35-årsåldern greps på platsen av Polis.  

22:25 Stöld samt Grov misshandel, Mariestad. 
En målsägare i 20-årsåldern blev påkörd av en bilist som smet från olycksplatsen, Polis kunde stoppa aktuellt fordon i närheten, aktuella bilen framfördes av en man i 20-årsåldern som misstänks ha försökt stjäla bränsle från en lastbil (slagnat disel) strax innan han körde på målsägaren. Bilen är tagen i beslag och mannen greps. 

23:03 Misshandel, Ulricehamn
Polis larmades till Bryggan på Strandgatan i Ulricehamn men anledning till att det var stökigt på platsen, uppgifter om en misshandel hade nått polisen. På plats visade det sig att en målsägare i 20-årsåldern blivit utsatt för en misshandel och tre personer greps på platsen. 

04:10 Grov stöld, Göteborg
En målsägare kontaktade Polis då han 30 minuter tidigare blivit rånad av fler okända personer på Avenyn i Göteborg. Målsägaren en man i 25-årsåldern blev konfronterad av sju för honom okända personer som bestal honom på kontanter, klocka och en väst. En polis anmälan om grov stöld upprättades. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.