Hoppa till innehåll
Hem » 27 april 07.55, Sammanfattning natt, Värmlands län

27 april 07.55, Sammanfattning natt, Värmlands län

Hammarö, narkotikabrott
22.10: Kontroll av kvinna i 30-årsåldern gav för handen misstanke om narkotikapåverkan. Provtagning genomförd, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Hagfors Rv 62, rattfylleri
00.30: Patrull stoppar bilist. Kvinna i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri efter misstänk narkotikapåverkan. Provtagning genomförd, analys få utvisa om misstanke kvarstår i anmälan rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk.

Kristinehamn, ofredande
01.18: En man 40-årsåldern misstänks för ofredade av en kvinna i liknande åldersspann. Mannen har inomhus knuffat kvinnan och dragit i hennes kläder. Inga skador eller smärta har i samband med detta uppstått. Ingen person är vidare frihetsberövad.

Karlstad, brott mot knivlagen
02.17: Kontroll av man i 55-årsåldern i centrala Karlstad. Mannen bär kniv varpå mannen misstänks för brott mot knivlagen. Kniven tagen i beslag.

Under natten har patruller genomfört trygghetsskapande åtgärder, kontrollerat flertalet bilister och personer. Ett fåtal viltolyckor är inrapporterade, inga personskador har i samband med dessa uppstått. Det har även hanterats flertalet ärende med psykisk ohälsa under natten.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.