Hoppa till innehåll
Hem » 22 april 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22 april 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00.47  Vara, Skadegörelse genom brand. En bil har på okänt sätt  fattat eld på Torggatan i Vara. Branden har spridit sig till ytterligare två bilar som fått skador. Platsen avspärrad för teknisk undersökning och anmälan upprättad.

01.25 Uddevalla, Skadegörelse genom brand. En bil har på okänt sätt börjat brinna på en parkering vid Fjällvägen. Räddningstjänst på plats och ytterligare två bilar utbrända. Tre stycken anmälningar upprättade av patrullen.

01.45 Borås, Grov allmänfarlig ödeläggelse och grovt brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor. Larm inkom om en hög explosion på Skillingsgatan. Polis kallades till platsen och kunde konstatera skador i trapphuset. Platsen avspärrad och nationella bombskyddet tillkallat. Anmälan om grov allmänfarlig ödeläggelse och grovt brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor upprättad och utredningsarbete pågår. Boende på adressen tillsagda att stanna kvar i sina lägenheter i avvaktan på att tekniker får undersöka platsen. Det finns inga uppgifter om att någon människa skadats. Ingen misstänkt person gripen i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.